Filed Under (Без категорії) by Володимир on 15-05-2017
3017_4

       Інгредієнти:

  1. Свіжі травневі гриби – 1 – 2 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт
  3. Олія соняшникова рафінована для обжарювання
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, вирізати поточені личинками ділянки, добре відмити від бруду, при необхідності промити два рази, великі гриби порізати пополам або начетверо. Перебрані гриби відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці до напівготовності, добавити нарізану напівкільцями цибулю, посолити та поперчити за смаком, та смажити далі, до появи рум’яної кірочки на грибах.


3017_1 3017_3 3017_4


 


You must be logged in to post a comment.