Filed Under (Без категорії) by Володимир on 05-03-2018
Boletus_menu_0

      Інгредієнти: 

  1. Свіжі білі гриби або інші боровики – 1 кг
  2. Цибуля – 2  шт.
  3. Чорний мелений перець та сіль за смаком
  4. Олія рафінована для обсмажування
  5. Часник – 1 зубок (за бажанням)

    Приготування

Крок 1.

Білі гриби (або інші боровики) перебрати, порізати на кусочки та відварити в підсоленій воді 5 хвилин. Після відварювання відвар бажано злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Гриби смажити на сковорідці на великому вогні до напів готовності, після чого додати порізану напів кільцями цибулю, посолити та поперчити за смаком, та смажити далі до появи рум’яної кірки.

В самому кінці за бажанням можна додати почавлений часничок.


3019_2 Boletus_menu_1 Boletus_menu_0


 


You must be logged in to post a comment.