Приготування Крок 1. Сушені лісові гриби попередньо замочуємо на пів години. Гриби сушені на відкритому повітрі перед замочуванням необхідно промити, гриби сушені в сушарках промивати не потрібно. Дрібно порізані сушені гриби, такі, як боровики, підберезники, в попереднього замочування не потребують. Сушені лисички бажано замочувати ще з вечора. Настій, що лишився після замочування грибів, не виливається, а додається до грибної юшки. Крок 2. Цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Моркву та корінь селери натираємо на терку або дрібно нарізаємо. Картоплю нарізаємо дрібними кубиками. Крок 3. Нарізану цибулю, натерту моркву та селеру пасеруємо на олії. Крок 4. Сушені гриби, юшку з грибів, пасеровані цибулю, моркву та селеру, нарізану картоплю додаємо до каструлі та варимо на малому вогні 1 годину. За смаком додаємо сіль та чорний перець. За 10 хвилин до кінця додаємо часничок натертий на дрібній терці або подушений на часникодавці. В самому кінці додаємо подрібнену зелень. You must be logged in to post a comment. |