Filed Under (Без категорії) by Володимир on 07-10-2017
Мариновані Рядовки тополеві

       Інгредієнти:

  1. Свіжі рядовки тополеві – 1 кг
  2. Сіль – 1 ст. ложка
  3. Цукор – 1 ст. ложка
  4. Оцет – 5 ст. л + 30 мл. для 1-го відварювання
  5. Спеції (чорний перець горошок 3 шт, духмяний перець горошок 3 шт, лавровий лист 2 шт, гвоздика 5 шт)

    Приготування

Крок 1.

Свіжі Рядовкі тополеві перебрати, очистити від бруду, добре перемити, та нарізати на невеликі кусочки. Для маринування краще використовувати молоді грибочки.

Перебрані гриби відварити в підсоленій воді 20 – 25 хвилин, з додаванням 30 мл оцту, після чого відвар бажано злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Гриби залити водою на 1 палець вище рівня грибів, додати по 1 ст. ложці солі та цукру, 5 ст. ложок оцту, спеції, в розрахунку на 1 кг грибів, та маринувати доти, доки гриби не почнуть осідати на дно каструлі (близько 60 хвилин).

Промариновані гриби розкласти по банках, простерилізувати протягом 20 хвилин, та закатати кришками.


3023-53 Смажена Рядовка тополева Мариновані Рядовки тополеві


 


You must be logged in to post a comment.