Приготування Крок 1. Свіжі Рядовкі тополеві перебрати, очистити від бруду, добре перемити, та нарізати на невеликі кусочки. Для маринування краще використовувати молоді грибочки. Перебрані гриби відварити в підсоленій воді 20 – 25 хвилин, з додаванням 30 мл оцту, після чого відвар бажано злити, а гриби промити чистою водою. Крок 2. Гриби залити водою на 1 палець вище рівня грибів, додати по 1 ст. ложці солі та цукру, 5 ст. ложок оцту, спеції, в розрахунку на 1 кг грибів, та маринувати доти, доки гриби не почнуть осідати на дно каструлі (близько 60 хвилин). Промариновані гриби розкласти по банках, простерилізувати протягом 20 хвилин, та закатати кришками. You must be logged in to post a comment. |