Приготування Крок 1. Сушені гриби попередньо відварюються 30 хвилин, лисички та інші жорсткі види грибів, перед відварюванням необхідно заздалегідь замочити. Крок 2. Цибулю нарізати півкільцями. М’ясо та моркву також нарізати соломкою. Відварені гриби нарізаємо соломкою. Відвар, що лишився після відварювання грибів можна не виливати, а використати для приготування супів. Крок 3. Обсмажуємо до напівготовності м’ясо, після чого додаємо цибулю. Трохи згодом додаємо моркву. Крок 4. Через 10 хвилин додаємо посічені гриби, обжарюємо все разом ще 5 хвилин, додаємо сіль та перець за смаком, та тушкуємо 10 хвилин. Після готовності перемішуємо все з відвареними та промитими макаронами. Готову страву посимаємо посіченою зеленню. You must be logged in to post a comment. |