Filed Under (Без категорії) by Володимир on 11-04-2017
verpa_menu_5

       Інгредієнти:

  1. Свіжі зморшки – 1 корзина
  2. Цибуля – 1-2 шт
  3. Олія соняшникова рафінована
  4. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Зморшки  попередньо перебирати та відварити в підсоленій воді 20-30 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити в чистій воді кілька раз.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці до напівготовності. Цибулю порізати півкільцями та додати до грибів, посолити та поперчити за смаком. Засмажити гриби до утворення хрусткої кірочки.

Подавати смажені зморшки можна як гарячими так і охолодженими


3016_2 3016_3 3016_4


 


You must be logged in to post a comment.