Filed Under (Без категорії) by Володимир on 29-03-2018
Pleurotus_menu_7

       Інгредієнти:

  1. Свіжі гливи – 0,6 кг
  2. Картопля – 0,8 кг
  3. Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  4. Часник – 1 – 2 зубки
  5. Рослинна олія для обсмажування
  6. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі гливи перебрати, перемити, нарізати на видовженими кусочками (вздовж пластинок) та відварити в підсоленій воді 10 – 15 хвилин.


Крок 2.

Картоплю нарізати дрібненькими кусочками. Цибулю нарізати півкільцями.


Крок 3.

Відварені гриби смажити на сковорідці близько 10 – 15 хвилин, після чого додати картоплю та смажити далі. Ще через 10 хвилин додати нарізану цибулю, посолити та поперчити за смаком та смажити до повної готовності. В самому кінці додати почавлений часничок.


3009_3 Pleurotus_menu_3 Pleurotus_menu_6


 


You must be logged in to post a comment.