Cantharellus_menu_18

       Інгредієнти:

  1. Лисички – 200 г
  2. Молочні сосиски – 2 шт.
  3. Яйця – 4 шт.
  4. Молоко – 2 ст. л.
  5. Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
  6. Олія для обсмажування
  7. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі лисички нарізати надвоє або начетверо та відварити протягом 5 – 10 хвилин.

Відварені гриби разом з нарізаною півкільцями цибулею обсмажити на сковорідці до готовності, посолити та поперчити за смаком.


Крок 2.

Сосиски нарізати кільцями.


Крок 3.

Яйця разом з молоком добре перемішати, додати до них обсмажені лисички та нарізані сосиски.

Утворену масу влити до розігрітої сковорідки та готувати на малому вогні до готовності. Готувати омлет можна також в духовій шафі.


Cantharellus_menu_13 Cantharellus_menu_17 Cantharellus_menu_18


 


You must be logged in to post a comment.