3001-1

       Інгредієнти на 2 л води:

  1. Сушені лісові гриби – одна жменя
  2. Квасоля – 1 стакан
  3. Цибуля – 1 шт
  4. М’ясо курятина – 300 г
  5. Соняшникова рафінована олія  – 4 ст. л.
  6. Часник – 2 зубки
  7. Сіль, червоний перець за смаком, зелень

    Приготування

Крок 1.

Квасолю замочуємо в стакані води звечора.


Крок 2.

Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. М’ясо нарізаємо кусочкми та обжарюємо на олії в сковорідці до рум’яної кірочки. В окремій сковорідці пасеруємо нарізану цибулю.


Крок 3.

Сушені гриби при необхідності промиваємо водою. Кидаємо в окріп сушені гриби, обжарене куряче м’ясо, квасолю, та варимо на малому вогні 1 годину. Потім додаємо обсмажену цибулю, сіль, червоний перець за смаком, цілі 2 зубки часнику, та варимо ще 30 хвилин. В кінці за бажанням можна додати зелень, однак слід пам’ятати, що надмірна кількість зелені петрушки чи кропу, здатна зіпсувати приємний аромат сушених грибів.


3001-5 3002_2 3001-7


 


You must be logged in to post a comment.