Приготування Крок 1. Квасолю замочуємо в стакані води звечора. Крок 2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. М’ясо нарізаємо кусочкми та обжарюємо на олії в сковорідці до рум’яної кірочки. В окремій сковорідці пасеруємо нарізану цибулю. Крок 3. Сушені гриби при необхідності промиваємо водою. Кидаємо в окріп сушені гриби, обжарене куряче м’ясо, квасолю, та варимо на малому вогні 1 годину. Потім додаємо обсмажену цибулю, сіль, червоний перець за смаком, цілі 2 зубки часнику, та варимо ще 30 хвилин. В кінці за бажанням можна додати зелень, однак слід пам’ятати, що надмірна кількість зелені петрушки чи кропу, здатна зіпсувати приємний аромат сушених грибів. You must be logged in to post a comment. |