3007_1

       Інгредієнти на 2 л води:

  1. Сушені білі гриби – 1 жменя
  2. Картопля – 3 шт
  3. Горохова крупа – 1 склянка
  4. Цибуля ріпчаста – 1 шт
  5. Морква – 1 шт
  6. Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
  7. Сіль, червоний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Картоплю нарізаємо дрібними кубиками та ставимо варитися. Через 10 хвилин додаємо до каструлі склянку горохової крупи.


Крок 2.

Цибулю нарізаємо кубиками, моркву нарізаємо тонкою соломкою. Нарізану моркву та цибуля пасеруємо на сковорідці.


Крок 3.

Картоплю та горох відварюємо до напівготовності, додаємо попередньо замочені сушені гриби, також виливаємо настій який лишився після замочування грибів, додаємо пасеровану цибуля та моркву, солимо та перчимо за смаком, та варимо на малому вогні до повної готовності


3007_2 3007_4 3007_6


 


You must be logged in to post a comment.