Filed Under (Без категорії) by Володимир on 21-06-2017
3020_9

       Інгредієнти:

  1. Свіжі боровики – 500 г.
  2. Спагетті – 1/2 пачки
  3. Цибулина – 1 шт
  4. Часник – 3 зубки
  5. Зелена цибуля 1/2 пучка
  6. Олія соняшникова рафінована для обсмажування
  7. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, помити, видалити пошкоджені ділянки, порізати на кусочки та відварити в підсоленій воді 5 – 10 хвилин. Після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою та дати стекти. Для приготовування спагетті з боровиками, підійдуть будь-які види боровиків.


Крок 2.

Вірварені гриби обсмажити на сковорідці до напівготовності, після чого посолити та поперчити за смаком, добавити нарізану нарізану напівкільцями цибулю та смажити далі, до появи рум’яної кірочки на грибах, на завершення добавити почавлені на часникодавці зубки часнику.


Крок 3.

Спагетті відварити, просушити, перемішати з смаженими грибами та подрібненою зеленню цибулі, та подавати на стіл.


3019_2 3020_8


 


You must be logged in to post a comment.