Filed Under (Без категорії) by Володимир on 27-02-2018
Lactarius_menu_6

      Інгредієнти: 

  1. Солені грузді – 1 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 1 або 2 шт.
  3. Часник – 1 зубок
  4. Олія рафінована для обсмажування

    Приготування

Крок 1.

Солені грузді попередньо вимочити в холодній воді. Тривалість вимочування залежить від солоності грибів, сильно солоні гриби слід вимочування до 1/2 доби, краще грузді поставити вимочуватись звечора.

Вимочені грузді нарізати смужками середнього розміру.


Крок 2.

Нарізані грузді обсмажити на сковорідці до напівготовності, потім додати нарізану напів кільцями цибулю та смажити до повної готовності. В самому кінця додати почавлений на часникодавці часник, за бажанням можна поперчити за смаком.


Lactarius_menu_3 Lactarius_menu_4 Lactarius_menu_5


 


You must be logged in to post a comment.