Filed Under (Без категорії) by Володимир on 13-03-2018
Suillus_menu_2

       Інгредієнти:

  1. Свіжі маслюки – 1 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  3. Олія рослинна рафінована для обсмажування
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Маслюки перебрати, очистити від сміття, зняти шкірочку та промити чистою водою. У випадку наявності на грибах піску – промити два рази в великій кількості води. Перебрані маслюки відварити в підсоленій воді 10 хвилин.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на розігрітій сковорідці разом з нарізаною цибулею до появи рум’яної кірочки, посолити та перчити за смаком.


3018_2 Suillus_menu_1 Suillus_menu_2


 


You must be logged in to post a comment.