Приготування Крок 1. Свіжі дубовики перебрати, перемити, видалити поточені личинками ділянки та порізати кусочками. Не слід використовувати поточені гриби, старі (м’які) гриби та гриби уражені іншими цвілевими грибами (!). Крок 2. Пам’ятаючи що дубовики умовно їстівні гриби, відварювати слід в підсоленій воді 2 рази, по 20 хвилин кожного разу, при цьому зливаючи відвар, та промиваючи гриби чистою водою. Крок 3. Відварені дубовики добре обсмажити на сковорідці з порізаною кружальцями цибулею, за 10 хвилин до готовності посолити та поперчити за смаком (за бажанням можна додати подрібнений часничок). Слід пам’ятати, – не можна вживати дубовики “під чарочку”, споживання дубовиків з спиртними напоями може викликати шлунково-кишкові розлади. You must be logged in to post a comment. |