Filed Under (Без категорії) by Володимир on 30-07-2017
3022_11

       Інгредієнти:

  1. Свіжа ксерула коренева
  2. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт
  3. Рафінована олія для обсмажування
  4. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Шапки ксерули кореневої (ніжки не використовуються) перебрати, помити, великі шапки порізати надвоє, відбракувати можливо поточені личинками шапки та відварити в підсоленій воді 15 – 20 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажити на сковорідці разом з нарізаною напівкільцями цибулею (цибулю додати не відразу, хвилин через 10 після початку смаження грибів), за 5 хвилин до готовності посолити та поперчити за смаком.


3022_9 3022_10 3022_11


 


You must be logged in to post a comment.