Приготування Крок 1. Сироїжки перебрати, помити, видалити пошкоджені ділянки, по можливості зняти шкірочку з країв (можна не знімати) та відварити в підсоленій воді 10 хвилин. Після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою та дати стекти. Відварені гриби посікти на кубики та обсмажити на сковорідці до появи рум’яної кірочки. Під час обсмажування посолити гриби за смаком. Крок 2. Курятину та яйця відварити до готовності та нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками та замаринувати в оцті на 30 – 60 хвилин. Крок 3. Обсмаженим грибам дати стекти від залишків розлинного масла після обсмажування, охолодити та додати до салатниці. Далі додати до салатниці посічені кубиками м’ясо та яйця, промариновану цибулю, дрібно нарізану зелену цибулю, пропущений крізь часникодавку часник, та заправити салат майонезом.
You must be logged in to post a comment. |