Приготування Крок 1. Свіжі лисички переберати, перемити, відварити 10 хвилин, та промаринувати зі спеціями, сіллю та кислотою 20 – 30 хвилин. Можна використати раніше заготовлені мариновані лисички з банки. Моркву та яйця відварити в підсоленій воді до готовності. Крок 2. Ріпчасту цибуля, відварену моркву, яйця нарізати кубиками. Мариновані лисички при необхідності порізати надвоє, дрібні гриби подрібнювати непротрібно. Мисливські ковбаски очистити від шкірочки та порізати кружальцями. Зелень петрушки також подрібнити. Крок 3. До подрібнених грибів, яєць, моркви, цибулі, ковбасок та петрушки, додати мариновану квасолю, та заправити салат майонезом. При необхідності посолити та поперчити за смаком. Щоб краще смакувало, поставити заправлений салат до холодильника на 2 – 3 години, щоб настоявся. You must be logged in to post a comment. |