Filed Under (Без категорії) by Володимир on 20-03-2018
Cantharellus_menu_5

       Інгредієнти:

  1. Мариновані лисички – 300 г 
  2. Куряче філе – 200 г
  3. Морква – 200 г
  4. Сир твердий – 200 г
  5. Мариновані огірочки – 2 – 3 шт.
  6. Часник – 1 зубок
  7. Майонез – 150 г
  8. Спеції для приготування корейської моркви – сіль, цукор, оцет, олія, мелений чорний перець та коріандр

    Приготування

Крок 1.

Куряче філе відварити 20 хвилин та охолодити.


Крок 2.

Моркву приготувати по корейському – натерти на спеціальну терку, додати сіль та цукор за смаком, мелений перець та коріандр, 1 ч. ложку оцту та 1 ст. ложку олії та залишити на 30 хвилин.


Крок 3.

Відварене куряче філе нарізати на тоненькі смужки, мариновані огірки нарізати соломкою, сир натерти на велику терку.

До салатниці додати цілі мариновані лисички, подрібнене куряче філе, огірки та твердий сир, промариновану корейську моркву, почавлений часник та заправити салат майонезом. За бажанням салат можна поперчити за смаком.


Cantharellus_menu_2 Cantharellus_menu_3 Cantharellus_menu_4


 


You must be logged in to post a comment.