Приготування Крок 1. Солені грузді при необхідності вимочити в холодній воді. Час вимочування залежить від солоності грибів. Вимочені грузді промити чистою водою та порізати на смужки. Половину ріпчастої цибулини порізати четверть кільцями. Подрібнені гриби разом з цибулею обсмажити на сковорідці (цибулю додавати не відразу, на етапі напів готовності грибів). Обсмажені гриби охолодити. Крок 2. Картоплю та яйця відварити та охолодити. Відварені яйця, відварену картоплю, солоний огірок та половину цибулини, що лишилася нарізати кубиками. Крок 3. Додати до салатниці подрібнені яйця, картоплю, огірок та цибулю, обсмажені гриби, поперчити за смаком та заправити сметаною або майонезом. You must be logged in to post a comment. |