Pleurotus_menu_5

       Інгредієнти:

  1. Гливи – 400 г
  2. Яйце – 2 шт.
  3. Картопля – 2 шт.
  4. Солоний огірок – 2 шт.
  5. Цибуля ріпчаста 0,5 – 1 шт.
  6. Консервована кукурудза – 200 мл.
  7. Майонез для заправки
  8. Олія для обсмажування грибів

    Приготування

Крок 1.

Гливи нарізати соломкою та відварити в підсоленій воді протягом 10 – 15 хвилин.

Також відварити до готовності картоплю та яйця, та охолодити.


Крок 2.

Відварені гливи обсмажити на сковорідці до готовності, посолити за смаком та охолодити.


Крок 3.

Відварену картоплю, солоний огірок, яйця та ріпчасту цибулю нарізати кубиками та висипати до салатниці. Далі додати обсмажені та охолоджені гливи, консервовану кукурудзу та заправити салат майонезом. За бажанням можна салат поперчити, а також додати подрібнену зелень.


Pleurotus_menu_1 Pleurotus_menu_0 Pleurotus_menu_4


 


You must be logged in to post a comment.