Салат з морковки по-корейськи та солених груздів

      Інгредієнти: 

  1. Морква – 300 г
  2. Солені грузді – 150 – 200 г
  3. Цибуля ріпчаста салатна – 50 г
  4. Часник – 1 зубок
  5. Сіль, цукор, оцет, спеції для приготування моркви по-корейськи за смаком
  6. Олія оливкова або смажена соняшникова для заправки
  7. Зелень петрушки

    Приготування

Крок 1.

Цибулю подрібнити кубиками,  додати 2 ст. ложки оцту, та залишити на 1 – 2 години, щоб промаринувалася.


Крок 2.

Солені грузді при необхідності промити чистою водою, проте не обов’язково, та нарізати дрібненькими кубиками.


Крок 3.

Моркву натерти на спеціальній терці та висипати до салатниці. Часник почавити на часникодавці або потерти на дрібненькій терці, та додати до моркви. Додати раніше замариновану цибулю, подрібнені грузді, сіль, цукор, оцет, спеції, заправити олією та перемішати. Перемішаний салат лишити на 1 годину в холодильнику, щоб настоявся.

Подавати салат краще прикрасивши зеленню петрушки.


2023-58 Салат з морковки по-корейськи та солених груздів Салат з морковки по-корейськи та солених груздів


 


You must be logged in to post a comment.