Suillus_menu_11

       Інгредієнти:

  1. Мариновані маслюки – 300 г
  2. Картопля – 400 г
  3. Солоні огірки – 2 шт.
  4. Консервований зелений горошок – 300 г
  5. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  6. Олія – 40 мл
  7. Сіль, цукор, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Картоплю відварити, остудити та нарізати кубиками. Також нарізати кубиками солоні огірки та ріпчасту цибулю.


Крок 2.

Мариновані маслюки подрібнити на маленькі кусочки (натроє або начетверо).


Крок 3.

До салатниці висипати подрібнену картоплю, огірки, ріпчасту цибулю та маслюки, додати консервований горошок, додати чайну ложку цукру, посолити та поперчити за смаком та заправити рослинною олією.


Suillus_menu_10 Suillus_menu_9 Suillus_menu_11


 


You must be logged in to post a comment.