Cantharellus_menu_19

       Інгредієнти:

  1. Мариновані лисички – 200 г 
  2. Квашена капуста – 200 г
  3. Маринований горошок – 100 г
  4. Картопля – 1 шт
  5. Цибуля – 1/2 шт
  6. Олія для заправки
  7. Сіль за смаком
  8. Оцет для маринування цибулі – 1 ст. ложка

    Приготування

Крок 1.

Картоплю відварити, охолодити, та нарізати кубиками.


Крок 2.

Цибулю нарізати кубиками, та замаринувати в оцті на 15 – 20 хвилин.


Крок 3.

Нарізану кубиками картоплю, мариновані лисички, маринований горошок, квашену капусту, подрібнену цибулю змішати, заправити олією, посолити за смаком.


Cantharellus_menu_18 Cantharellus_menu_20 Pleurotus_menu_3


 


You must be logged in to post a comment.