Filed Under (Без категорії) by Володимир on 10-04-2018
verpa_menu_11

       Інгредієнти:

  1. Свіжі зморшки – 1 кг
  2. Язик свинячий – 1 шт.
  3. Ріпчаста цибуля – 1/2 шт.
  4. Консервований горошок – 1 склянка
  5. Майонез – 100 мл.
  6. Оцет – 1 ст. л.
  7. Олія рослинна для смаження
  8. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Зморшки перебрати, відварити в підсоленій воді протягом 30 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою 2 рази.

Відварені гриби добре засмажити на розігрітій сковорідці, посолити та поперчити за смаком, та остудити.


Крок 2.

Цибулю нарізати кубиками та замаринувати в оцті на 30 хвилин.

Язик відварити до готовності та охолодити..


Крок 3.

Відварений язик нарізати соломкою та перекласти до салатниці. Далі додати мариновану цибулю, консервований горошок та охолоджені обсмажені зморшки, заправити салат майонезом.


3016_4 verpa_menu_8 verpa_menu_10


 


You must be logged in to post a comment.