Cantharellus_menu_12

       Інгредієнти (1 порція):

  1. Мариновані лисички – 100 г
  2. Сир твердий – 100 г
  3. Куряче філе – 150 г
  4. Картопля 1 – 2 шт.
  5. Яйце – 2 шт.
  6. Морква – 1 шт.
  7. Цибуля 1/2 шт.
  8. Оцет – 2,5 ст. л.
  9. Зелень – 1 пучок
  10. Майонез – 150 мл.
  11. Сіль, цукор, мелений перець та коріандр за смаком
  12. Олія – 1 ст. л.

    Приготування

Крок 1.

Картоплю, куряче філе та яйця відварити до готовності та охолодити. Куряче філе відварювати 20 хвилин.


Крок 2.

Цибулю нарізати маленькими кубиками та замаринувати в 2 ст. ложках оцту, залишити на 30 хвилин.

Моркву приготувати по корейському – натерти на спеціальну терку, додати сіль та цукор за смаком, мелений перець та коріандр, 1 ч. ложку оцту та 1 ст. ложку олії та залишити на 30 хвилин.


Крок 3.

Глибоку округлу миску (форму для салату) накрити всередині стретчевою харчовою плівкою. На дно салатниці викласти мариновані лисички ніжками до верху. Зелень кропу або петрушки дрібно нарізати та викласти шаром поверх лисичок. Наступним шаром викласти промариновану корейську моркву. Перемазати шар майонезом.


Крок 4.

Відварену картоплю натерти на велику терку та викласти наступним шаром поверх моркви, перемазати шар майонезом.


Крок 5.

Промариновану цибулю віджати від маринаду та виложити шаром поверх картоплі. Куряче філе нарізати кубиками та викласти наступним шаром, перемазати шар майонезом.


Крок 6.

Твердий сир натерти на велику терку та викласти наступним шаром. Мариновані огірочки потрібними дрібненькими кубиками та викласти шаром поверх сиру, перемазати шар майонезом.


Крок 7.

Відварені яйця натерти на велику терку та викласти останнім шаром, можна злегка змастити майонезом.

Салат поставити до холодильника на 3 – 4 години.


Крок 8.

Перед подаванням покласти поверх салатниці плоску тарілку на якій салат буде подаватися до столу та акуратно перевернути, після чого зняти салатницю в якій готувався салат та плівку.


Cantharellus_menu_6 Cantharellus_menu_7 Cantharellus_menu_8
Cantharellus_menu_9 Cantharellus_menu_10 Cantharellus_menu_11


 


You must be logged in to post a comment.