Приготування 1. Рядовки відварити та обсмажити на сковорідці разом з подрібненою цибулею до повної готовності, посолити та поперчити за смаком. Для приготування салату можна використати і інші види грибів. 2. Салатну цибулю подрібнити маленькими кубиками та замаринувати на 30 хвилин в оцті. 3. Картоплю відварити в мундирі, охолодити та натерти на велику терку. 5. Яйця відварити, охолодити та порізати разом з солоними огірками кубиками. 4. Глибоку тарілку застелити харчовою плівкою та викладати підготовлені продукти пошарово. Перший шар – подрібнена зелень, другий шар – подрібнені яйця, третій шар – промаринована цибуля, після чого змастити шаром майонезу. Потім викласти шар смажених грибів, після них шар натертої картоплі та знову змастити майонезом. Наступний шар – подрібнені солоні огірки, на завершення – знову шар майонезу. Майже готовий салат поставити до холодильника на 3 – 4 години. 6. Перед подачею на стіл салат акуратно перевернути на плоску салатницю, можна прикрасити гілками цілої зелені. You must be logged in to post a comment. |