Filed Under (Без категорії) by Володимир on 17-08-2017
Рагу з лісовими грибами (Рагу з лесными грибами)

      Інгредієнти: 

  1. Свіжі печериці – 250 г
  2. Баклажани – 150 г
  3. Кабачок – 100 г
  4. Картопля – 100 г
  5. Морква – 100 г
  6. Цибуля ріпчаста – 100 г
  7. Часник – 1 зубок
  8. Сіль та чорний перець за смаком
  9. Олія для обсмажування

    Приготування

Крок 1.

Для приготування рагу можна використати куповані або будь-які дикорослі печериці.

Гриби перебрати, перемити, порізати на кусочки та відварити в підсоленій воді.

Баклажани, кабачки та картоплю нарізати кубиками, моркву та цибулю – кружальцями.


Крок 2.

Відварені гриби обсмажувати на сковорідці близько 10 -15 хвилин, після чого добавити нарізані овочі, та смажити все разом до готовності.

За 10 хвилин до готовності посолоти та поперчити за смаком, в самому кінці додати почавлений або натертий на дуже дрібній терці часничок.

Рагу смакує як в гарячому так і в холодному вигляді.


Рагу з лісовими грибами (Рагу з лесными грибами) Рагу з лісовими грибами (Рагу з лесными грибами) Рагу з лісовими грибами (Рагу з лесными грибами)


 


You must be logged in to post a comment.