Приготування польських грибів
![]() Польські гриби, як і Білі, не вимагають особливої попередньої обробки, перед приготуванням їх необхідно лише перебрати від бруду (хвої, різних рослинних залишків), промити та відварити в підсоленій воді не довше 5 хвилин. В разі наявності на грибах піску, їх необхідно замочити на пів доби в холодній воді, щоб осів пісок, потім акуратно зібрати гриби, щоб не скаламутити пісок з дна. Польські гриби ідеальні для маринування, приготування 1-х та 2-х страв, різноманітних салатів, для сушіння. Також їх можна засолювати гарячим способом, однак, як і всі болетові гриби, в соліннях вони не відрізняється особливими харчовими якостями. |
Польські гриби мариновані
![]() |
Мариновані польські гриби – надзвичайно делікатесна закуска, адже невеликі розміри гриба дозволяють використовувати його цілим, а туга м’якоть забезпечує збереженню його форми в банці. Для маринування польських грибів придатні молоді акуратні не поточені личинками грибочки. Із спецій достатньо лаврових листків та гвоздики. Подавати до столу мариновані польські слід з додаванням нарізаної кільцями цибулі, за бажанням подрібненого часничку та заправленими соняшниковою або оливковою олією та оцтом. |
Читати далі >>> |