Filed Under (Без категорії) by Володимир on 20-10-2017
Приготування печіночниці звичайної

       Інгредієнти:

  1. Свіжа печіночниця звичайна
  2. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт
  3. Часник – 1 зубок
  4. Сіль за смаком
  5. Чорний перець за смаком
  6. Олія рафінована для обсмажування

    Приготування

Крок 1.

Свіжу печіночницю вимочити протягом 1 години. Після вимочування видалити ножем верхній желатинозний шар, порізати її на кусочки та відварити в підсоленій воді 20 хвилин.


Крок 2.

Відварену печіночницю смажити на сковорідці до напівготовності, після чого додати порізану напівкільцями цибулю, посолити та поперчити за смаком, та смажити далі, поки гриб не набуде рум’яної кірочки. В самому кінця додати почавлений часничок.


Приготування печіночниці звичайної Приготування печіночниці звичайної Приготування печіночниці звичайної


 


You must be logged in to post a comment.