3020_13

       Інгредієнти:

  1. Трутовик лускатий свіжий
  2. Часник – 3 зубки
  3. Кетчуп
  4. Олія соняшникова рафінована для обсмажування
  5. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, видалити ділянки біля основи разом з ніжками (вони тверді та непридатні для споживання), та замочити на 1 годину в холодній воді.


Крок 2.

Після того як гриба вимочили, зняти ножем зі шапок темні лусочки. Шапки нарізати соломкою.

Відварити нарізані соломкою гриби в підсоленій воді 30 хвилин, відвар злити.


Крок 3.

Відвареного трутовика обсмажити на сковорідці до появи хрусткою рум’яної кірочки (добре засушити), посолити та поперчити за смаком, та додати в самому кінці подушений на часникодавці часник.

Подавати гриби з кетчупом.


3020_10 3020_11 3020_12


 


You must be logged in to post a comment.