Filed Under (Без категорії) by Володимир on 01-03-2018
Imleria_menu_3

      Інгредієнти: 

  1. Свіжі польські гриби – 1 кг
  2. Сіль – 2 ст. л.
  3. Цукор – 1 ст. л.
  4. Оцет – 8 ст. л.
  5. Гвоздика 5 – 8 шт.
  6. Лаврове листя – 2 шт.

    Приготування

Крок 1.

Свіжі польські гриби перебрати від бруду (хвої, різних рослинних залишків), промити та відварити в підсоленій воді не довше 5 хвилин. В разі наявності на грибах піску, їх необхідно замочити на пів доби в холодній воді, щоб осів пісок, потім акуратно зібрати гриби, щоб не скаламутити пісок з дна.

Відварені гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Промиті відварені гриби ставимо маринувати на 1 годину, до маринаду додаємо сіль, цукор, оцет, спеції в розрахунку на 1 кг грибів та 1 л води.

Промариновані гриби розкладаємо по банках та пастеризуємо 20 хвилин, після чого закатуємо металевими кришками.


Imleria_menu_0 Imleria_menu_1 Imleria_menu_2


 


You must be logged in to post a comment.