Boletus_menu_4

      Інгредієнти (на 4 горщики): 

  1. Картопля – 800 г
  2. Свіжі білі гриби – 1 кг
  3. Цибуля ріпчаста – 1  шт.
  4. Морква – 1 шт.
  5. Лист лавровий – 2 шт., чорний мелений перець та сіль за смаком
  6. Олія рафінована для обсмажування

    Приготування

Крок 1.

Свіжі білі гриби або інші боровики перебрати, порізані на невеликі кусочки, відварити в підсоленій воді 5 хвилин, та обсмажити на сковорідці разом з нарізаною півкільцями цибулею. Обсмажені гриби тимчасово перекласти до іншої посудини.


Крок 2.

Картоплю почистити, порізати великими кусочками. Моркву нарізати тоненькими півкільцями. Картоплю та моркву обсмажити на сковорідці до появи рум’яної кірки (близько 10 хвилин).


Крок .

Обсмажені з цибулею гриби перекласти до глибокої сковорідки (воку), далі додати обсмажену картоплю, посолити та поперчити за смаком, додати 2 лаврових листка та добре накалити сковорідку на великому вогні. Після того як сковорідка добре прогрілася – влити до неї стакан води, почекати 3 – 5 хвилин доки вода почне кипіти та зменшити вогонь. Тушкувати на малому вогні до повної готовності.


Boletus_menu_1 Boletus_menu_2 Boletus_menu_3


 


You must be logged in to post a comment.