Приготування Крок 1. Свіжі білі гриби або інші боровики перебрати, порізані на невеликі кусочки, відварити в підсоленій воді 5 хвилин, та обсмажити на сковорідці разом з нарізаною півкільцями цибулею. Обсмажені гриби тимчасово перекласти до іншої посудини. Крок 2. Картоплю почистити, порізати великими кусочками. Моркву нарізати тоненькими півкільцями. Картоплю та моркву обсмажити на сковорідці до появи рум’яної кірки (близько 10 хвилин). Крок . Обсмажені з цибулею гриби перекласти до глибокої сковорідки (воку), далі додати обсмажену картоплю, посолити та поперчити за смаком, додати 2 лаврових листка та добре накалити сковорідку на великому вогні. Після того як сковорідка добре прогрілася – влити до неї стакан води, почекати 3 – 5 хвилин доки вода почне кипіти та зменшити вогонь. Тушкувати на малому вогні до повної готовності. You must be logged in to post a comment. |