Приготування Крок 1. Гливи перебрати, помити, нарізати на кусочки та відварити 10 хвилин. Відварені гливи та нарізану соломкою цибулю злегка обсмажити на сковорідці, після чого посолити та поперчити за смаком, додати дві ложки борошна, добре перемішати, посмажити гриби з борошном близько 5 хвилин, потім додати 2 столові ложки води, накрити сковорідку кришкою та тушкувати 10 хвилин. Крок 2. Грецькі горіхи трішки обсмажити на сухій сковорідці. Черемшу перебрати, помити, просушити, та дрібно нарізати. Крок 3. Обсмажені та протушковані гриби, горіхи, та подрібнену черемшу перемолоти на м’ясорубці. Крок 4. Перемелену масу добре перемішати, скуштувати на сіль, при необхідності підсолити за смаком. Паштет можна споживати намащуючи на скибочку хліба або з млинцями.
You must be logged in to post a comment. |