Приготування Крок 1. Для фарширування придатні нерозкриті шапки гриба-зонтика великого (Macrolepiota procera). Підготовлені шапки очистити від бруду, від лусочко на поверхні, від залишку покривала знизу, видалити ніжки та добре промити під протічною водою. Очищені шапки злегка посолити всередині між пластинок. Крок 2. Для приготування начинки необхідно заздалегідь відварити 1 стакан рису. М’ясо намолоти на м’ясорубці. Моркву натерти на велику терку, цибулю нарізати кубиками. Натерту моркву та подрібнену цибулю пропасерувати на сковорідці. Відварений та охолоджений рис, м’ясний фарш, пропасеровану моркву та цибулю, яйце, та томатну пасту перемішати, посолити та поперчити за смаком. Крок 3. Приготованим фаршем начинити шапки грибів-зонтиків, викласти їх на деко для запікання та відправити до духової шафи. Запікати при температурі 200 градусів близько 40 хвилин. За 5 хвилин до готовності за бажанням можна посипати гриби натертим твердим сиром або помазати майонезом. You must be logged in to post a comment. |