Filed Under (Без категорії) by Володимир on 13-03-2018
Suillus_menu_6

       Інгредієнти:

  1. М’ясо (свинина) – 700 г
  2. Маслюки свіжі – 1 кг
  3. Цибуля ріпчаста  – 1 шт.
  4. Сметана – 3 л.
  5. Олія рослинна для обсмажування
  6. Cіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Маслюки перебрати, очистити від сміття, зняти шкірочку та промити чистою водою. У випадку наявності на грибах піску – промити два рази в великій кількості води. Перебрані маслюки відварити в підсоленій воді 10 хвилин. Відварені маслюки злегка обсмажити разом з нарізаною півкільцями цибулею на розігрітій сковорідці.


Крок 2.

М’ясо порізати великими кусочками, обсмажити на рослинній олії до появи рум’яної кірочки.


Крок 3.

Обсмажене м’ясо перекласти до глибокої сковорідки, додати до нього обсмажені маслюки, посолити та поперчити за смаком, влити 1/2 стакана води, та тушкувати на малому вогні 1 годину. За 10 хвилин до готовності додати 3 ложки сметани.


Suillus_menu_1 Suillus_menu_4 Suillus_menu_3


 


You must be logged in to post a comment.