Приготування Крок 1. Маслюки перебрати, очистити від сміття, зняти шкірочку та промити чистою водою. У випадку наявності на грибах піску – промити два рази в великій кількості води. Перебрані маслюки відварити в підсоленій воді 10 хвилин. Відварені маслюки злегка обсмажити разом з нарізаною півкільцями цибулею на розігрітій сковорідці. Крок 2. М’ясо порізати великими кусочками, обсмажити на рослинній олії до появи рум’яної кірочки. Крок 3. Обсмажене м’ясо перекласти до глибокої сковорідки, додати до нього обсмажені маслюки, посолити та поперчити за смаком, влити 1/2 стакана води, та тушкувати на малому вогні 1 годину. За 10 хвилин до готовності додати 3 ложки сметани. You must be logged in to post a comment. |