Suillus_menu_8

       Інгредієнти:

  1. М’ясо (свинина) – 700 г
  2. Маслюки свіжі – 1 кг
  3. Картопля – 500 г
  4. Цибуля ріпчаста  – 1 шт.
  5. Олія рослинна для обсмажування
  6. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Маслюки перебрати, очистити від сміття, зняти шкірочку та промити чистою водою. У випадку наявності на грибах піску – промити два рази в великій кількості води.

Перебрані маслюки відварити в підсоленій воді 10 хвилин.

Відварені маслюки злегка обсмажити разом з нарізаною півкільцями цибулею на розігрітій сковорідці.


Крок 2.

М’ясо порізати великими кусочками, обсмажити на рослинній олії. На окремій сковорідці обсмажити нарізану великими кусками картоплю до поями рум’янцю.


Крок 3.

Обсмажене м’ясо перекласти до глибокої сковорідки, додати до нього обсмажені маслюки, влити 1/2 стакана води, та тушкувати на малому вогні 30 – 40 хвилин. Після чого додати обсмажену картоплю, посолити та поперчити за смаком та тушкувати далі на малому вогні до повної готовності картоплі.


Suillus_menu_1 Suillus_menu_4 Suillus_menu_5


 


You must be logged in to post a comment.