Приготування Крок 1. Щойно назбирані маслюки перебрати, вирізати поточені личинками ділянки, добре відмити від бруду та піску, зняти шкірку зі шапок, при необхідності промити два рази. Гриби в піску краще перебирати на суху, а потім промивати. Крок 2. Перебрані гриби відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою. Цибулю нарізати півкільцями. Крок 3. Відварені маслюки обсмажити разом з цибулею на сковорідці, після чого посолити та поперчити за смаком, добавити сметану та тушити в сметані на молому вогні, накривши сковорідку кришкою, ще 10 хвилин. Маслюки в сметані можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, як окремою стравою, так і в якості гарніру до картоплі чи до картопляних дерунів. You must be logged in to post a comment. |