Filed Under (Без категорії) by Володимир on 23-05-2017
3018_12

       Інгредієнти:

  1. Свіжі маслюки – 1 кг
  2. Сметана – 150 г
  3. Цибуля – 1 шт
  4. Олія соняшникова рафінована для обсмажування
  5. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Щойно назбирані маслюки перебрати, вирізати поточені личинками ділянки, добре відмити від бруду та піску, зняти шкірку зі шапок, при необхідності промити два рази.

Гриби в піску краще перебирати на суху, а потім промивати.


Крок 2.

Перебрані гриби відварити в підсоленій воді близько 15 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою.

Цибулю нарізати півкільцями.


Крок 3.

Відварені маслюки обсмажити разом з цибулею на сковорідці, після чого посолити та поперчити за смаком, добавити сметану та тушити в сметані на молому вогні, накривши сковорідку кришкою, ще 10 хвилин.

Маслюки в сметані можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, як окремою стравою, так і в якості гарніру до картоплі чи до картопляних дерунів.


3018_1 3018_2 3018_10


 


You must be logged in to post a comment.