Filed Under (Салати) by Володимир on 25-02-2018
3024-11

    Інгредієнти (на 2 порції): 

  1. Мариновані гриби – 500 г
  2. Свіжа морква – 700 г
  3. Цибуля ріпчаста салатна – 1 шт.
  4. Часник – 3 зубки
  5. Зелень петрушки або кропу – 0,5 пучка
  6. Сіль – 0,5 ст. л. Цукор – 1 ч. л.
  7. Мелений чорний перець та мелений коріандр – по 1 ч. л. кожного
  8. Олія оливкова або соняшникова – 5 ст. л.
  9. Оцет (9%) – 2 ст. л.
  10. Соєвий соус – 1 ст. л.

    Приготування

Крок 1.

Моркву натерти на спеціальній терці та виложити до великої салатниці.


Крок 2.

Цибулю нарізати дрібненько, зубки часнику почавити на часникодавці або натерти на дрібну терку, та викласти все це в салатницю поверх моркви. Додати сіль, мелений перець, мелений коріандр та цукор.


Крок 3.

Олію розігріти на сковорідці шкварчання та влити в салатницю поверх моркви та спеції. Вміст салатниці добре перемішати.


Крок 4.

Додати до салатниці мариновані лисички, в разі наявності свіжих грибів – попередньо їх замаринувати та охолодити. Замість лисичок можна використати також мариновані печериці (ті що в магазині). Після цього додати до салатниці оцет, подрібнену зелень та ложку соєвого соусу та добре перемішати. Перед подачею до столу краще дати салату настоятися в холодному місці 2 – 3 години.


3024-8 3024-9 3024-10


 


You must be logged in to post a comment.