Filed Under (Без категорії) by Володимир on 22-04-2018
verpa_menu_14

       Інгредієнти:

  1. Свіжі молоді зморшки або зморшкові шапочки – 2 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
  3. Оцет – 4 ст. л.
  4. Сіль та цукор – по 1 ст. л.
  5. Лавровий лист – 1 шт.
  6. Гвоздика – 5 шт.
  7. Чорний духмяний перець горошок – 2 шт.
  8. Олія оливкова або соняшникова – 1 ст. л.
  9. Соєвий соус – 1/2 ст. л.

    Приготування

Крок 1.

Зморшки перебрати та відварити в підсоленій воді протягом 30 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Відварені зморшки поставити маринуватися на малому вогні на 1 годину, до маринаду додати оцет, сіль, цукор, лавровий лист, гвоздику, чорний духмяний перець. Промаринованим зморшкам краще дати настоятися маринадом в холодному місці не менш як одну  добу.


Крок 3.

За годину до подачі цибулю нарізати кільцями та замаринувати в оцті та окропі.

Перед подачею до столу маринад з грибів злити, а гриби викласти до салатниці. Додати до грибів нарізану кільцями та промариновану ріпчасту цибулю, заправити олією та соєвим соусом.


verpa_menu_12 verpa_menu_13 verpa_menu_14


 


You must be logged in to post a comment.