Filed Under (Без категорії) by Володимир on 20-10-2017
3023-69

        Інгредієнти:

  1. Свіжі говорушки сірі – 1 кг
  2. Сіль – 1 ст. ложка
  3. Цукор – 1 ст. ложка
  4. Оцет – 5 ст. л.
  5. Спеції (чорний перець горошок 3 шт, духмяний перець горошок 3 шт, лавровий лист 2 шт, гвоздика 5 шт, зонтик кропу)

    Приготування

Крок 1.

Свіжі говорушки сірі перебрати, очистити від бруду, добре перемити, великі гриби порізати кубиками, дрібні залишити цілими або розділити надвоє, та відварити в підсоленій воді 15 хвилин, після чого відвар злити а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Відварені гриби маринувати в каструлі протягом 1 години. До маринаду додати по 1 ст ложці солі та цукру, 5 ст. ложок оцту, та спеції, в розрахунку на 1 кг грибів.

Промариновані гриби розкласти по банках, простерилізувати 20 хвилин, та закатати кришками.


3023-70 3023-71 3023-69


 


You must be logged in to post a comment.