Лускатка звичайна смажена з морквою та перцем

         Інгредієнти:

  1. Лускатка звичайна – 1 кг
  2. Цибуля ріпчаста – 200 г
  3. Морква – 200 г
  4. Перець солодкий – 200 г
  5. Олія для обсмажування
  6. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гриби перебрати, перемити, порізати на кусочки, маленькі грибочки залишити цілими. Лусочки з поверхні шапки можна очистити а можна залишити, при відварюванні вони повідпадають та потім змиються водою.

Перебрані гриби відварити 15 – 20 хвилин в підсоленій воді, після чого відвар злити, гриби добре промити чистою водою, бажано два рази, та дати їм стекти.


Крок 2.

Моркву нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Солодкий червоний перець нарізати також соломкою.


Крок 3.

Відварені гриби смажити на сковорідці до напівготовності, потім додати підготовлені цибулю, моркву та перчик, посолити та поперчити за смаком, та смажити далі. Коли гриби будуть майже готові, накрити сковорідку кришкою, та протушкувати на малому вогні хвилин 10, в кінці за бажанням можна додати подрібнений часничок.


Лускатка звичайна смажена з морквою та перцем Лускатка звичайна смажена з морквою та перцем Лускатка звичайна смажена з морквою та перцем


 


You must be logged in to post a comment.