3017_8

       Інгредієнти:

  1. Корзинки – 20 шт
  2. Свіжі печериці – 1 кг
  3. Цибуля ріпчаста 1 шт
  4. Майонез – 100 г
  5. Твердий сир – 100 г
  6. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Печериці нарізати на кусочки та відварити протягом 5 хвилин, печериці з магазину можна не відварювати.

 Відварені гриби обсмажити на сковорідці разом з подрібненою цибулею, посолити та поперчити за смаком.

Крок 2.

 Обсмажені гриби розкласти по корзинках, після чого зробити поверх тоненьку сіточку з майонезу.

Твердий сир натерти на великій терці, та посипати ним попередньо заповнені корзинки.

Підготовані корзинки викласти на деко для запікання та відправити до духової шафи на 10 хвилин, при температурі 200 градусів.

3017_5 3017_6 3017_8


 


You must be logged in to post a comment.