3023-35

       Інгредієнти: 

  1. Боровики – 300 г
  2. Цибуля ріпчаста – 1 шт
  3. Картопля – 1 кг
  4. Яйце – 1 шт
  5. Борошно пшеничне – 150 г
  6. Сіль, чорний перець за смаком
  7. Олія рафінована для обсмажування

    Приготування

Крок 1.

Боровики відварити, порізати дрібними кусочками та обсмажити на сковорідці разом з порізаною кубиками цибулею, посоливши та поперчивши за смаком.


Крок 2.

Картоплю відварити, потовкти та замісити картопляну масу, додавши до картоплі яйце, 50 г борошна та посолити за смаком.


Крок 3.

З приготованої картопляної маси сформувати овальної форми коржики, в центр яких покласти 1 столову ложку обсмаженим з цибулею грибів, завернути начинку краями та сформувати зрази, надавши їм продовгуватої форми та приплюснувши.  Сформовані зрази обваляти в решті борошна з усіх сторін.


Крок 4.

Сформовані зрази добре обсмажити на сковорідці з обох боків.


3023-32 3023-31 3023-34


 


You must be logged in to post a comment.