Приготування Крок 1. Боровики відварити, порізати дрібними кусочками та обсмажити на сковорідці разом з порізаною кубиками цибулею, посоливши та поперчивши за смаком. Крок 2. Картоплю відварити, потовкти та замісити картопляну масу, додавши до картоплі яйце, 50 г борошна та посолити за смаком. Крок 3. З приготованої картопляної маси сформувати овальної форми коржики, в центр яких покласти 1 столову ложку обсмаженим з цибулею грибів, завернути начинку краями та сформувати зрази, надавши їм продовгуватої форми та приплюснувши. Сформовані зрази обваляти в решті борошна з усіх сторін. Крок 4. Сформовані зрази добре обсмажити на сковорідці з обох боків. You must be logged in to post a comment. |