Filed Under (Без категорії) by Володимир on 11-04-2017
verpa_menu_4

       Інгредієнти:

  1. Зморшки – 1/2 корзини
  2. Цибуля – 1 шт
  3. Часник 2-3 зубка
  4. Майонез для заправки
  5. Олія соняшникова рафінована
  6. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Зморшки перебрати, довгі гриби переламати надвоє, коротші залишити цілими, відварити в підсоленій воді 20-30 хвилин, відвар злити, а гриби промити чистою водою кілька разів.


Крок 2.

Відварені зморшки обсмажити на сковорідці разом з дрібно подрібненою цибулею до появи рум’яної кірочки, посолити та поперчити за смаком.

Обсмажені гриби охолодити, добавити натертий на дрібну терку або передавлений на часникодавці часник, та заправити майонезом.


3016_2 3016_3 3016_4


 


You must be logged in to post a comment.