Приготування Крок 1. Зморшки попередньо відварюємо в підсоленій воді протягом 30 хвилин, після чого відвар виливаємо а гриби промиваємо чистою водою. Крок 2. Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву натираємо на велику терку. Крок 3. Зморшки обжарюємо в глибокій сковорідці на олії до напівготовності, після чого додаємо посічену цибулю, через 10 хвилин додаємо моркву, солимо та перчимо за смаком. Коли морква та цибуля обсмажаться, вливаємо до сковорідки стакан томатного соку (томатний сік можна замінити томатною пастою, розведеною в склянці води), додаємо 1 столову ложку цукру, та тушкуємо 20 – 30 хвилин. Після чого страву можна подавати на стіл, як окремо, так і в якості гарніру до макаронів, картоплі чи каші. You must be logged in to post a comment. |