Filed Under (Без категорії) by Володимир on 22-04-2018
verpa_menu_18

       Інгредієнти:

  1. Зморшки – 1 кг
  2. Картопля – 0,7 кг
  3. Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
  4. Олія для обсмажування
  5. Сіль, чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Зморшки перебрати та відварити в підсоленій воді протягом 25 – 30 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою.


Крок 2.

Картоплю нарізати крупною соломкою. Цибулю нарізати напівкільцями.


Крок 3.

Відварені зморшки всипати до розігрітої сковорідки та смажити на великому вогні 10 – 15 хвилин, потім додати нарізану картоплю та смажити ще 10 хвилин. Після цього додати цибулю, посолити та поперчити за смаком та смажити до повної готовності (близько 10 – 15 хвилин).


verpa_menu_15 verpa_menu_16 verpa_menu_17


 


You must be logged in to post a comment.