Filed Under (Без категорії) by Володимир on 03-03-2018
verpa_menu_6

       Інгредієнти:

  1. Свіжі зморшки – 1 кг
  2. Картопля – 8 шт.
  3. Твердий сир – 150 г
  4. Майонез – 100 г.
  5. Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  6. Олія рафінована для обсмажування
  7. Сіль та чорний мелений перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі зморшки перебрати та відварити в підсоленій воді 30 хвилин, після чого відвар злити, а гриби промити чистою водою та віджати або дати їм стекти.

Відварені зморшки злегка обсмажити на сковорідці разом з нарізаною четверть кільцями цибулею, посолити та поперчити за смаком.


Крок 2.

Картоплю порізати кільцями та викласти двома шарами на попередньо змазане олією деко для запікання. Викладену картоплю злегка посолити та посипати чорним меленим перцем.

Обсмажені зморшки перемішати з майонезом та викласти поверх картоплі наступним шаром. Зверху гриби рівномірно посипати тертим не велику терку твердим сиром.

Деко відправити до духової шафи для запікання на 30 хвилин при температурі 200 градусів, або на 40 хвилин при температурі 180 градусів.


verpa_menu_1 verpa_menu_3 verpa_menu_7


 


You must be logged in to post a comment.