3024-15

       Інгредієнти:

  1. Свіжі зимові опеньки – 1 кг
  2. Картопля – 800 г
  3. Цибуля ріпчаста – 400 г
  4. Соняшникова рафінована олія для смаження
  5. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Зимові опеньки (Flammulina velutipes), перебираємо, відокремлюємо чорні тверді ніжки, та відварюємо протягом 20 хвилин в підсоленій воді, після чого відвар зливаємо, а гриби промиваємо в чистій воді.


Крок 2.

Картоплю беремо по кількості рівній кількості відварених грибів, та ріжемо на дрібні кусочки.


Крок 3.

Цибулю ріжемо півкільцями. Кількість цибулі беремо рівну кількості відварених грибів чи картоплі, однак можна трішки менше.


Крок 4.

Картоплю обсмажуємо до напівготовності на рослинній олії, після чого додаємо посічену цибулю, після того, як цибуля трішки підсмажиться, додаємо відварені гриби, солимо та перчимо за смаком, та смажимо до повної готовності на середньому вогні.


3024-12 3024-13 3024-14


 


You must be logged in to post a comment.