Filed Under (Без категорії) by Володимир on 03-04-2017
3013_1

       Інгредієнти:

  1. Свіжі гливи – 1 кг
  2. Цибуля – 4 шт
  3. Сало – 250 г
  4. Картопля – 1 -2 шт
  5. Яйце – 2 шт
  6. Манна крупа – 1 ст.
  7. Часник – 1 головка
  8. Олія соняшникова рафінована
  9. Сіль, чорний перець за смаком

    Приготування

Крок 1.

Гливи попередньо відварити та перемолоти на м’ясорубку, разом із цибулею, картоплею, часником та салом. Для приготування грибних катлет можна використати також і інші види лісових грибів.


Крок 2.

Перемелену масу обмішати з яйцем, манною крупою, посолоти та поперчити за смаком. Готовий фарш залишити на 2 години, якщо використовувати трубчасті види грибів (білі, підберезники, маслюки), то фарш залишити на 10-12 годин, для того, щоб котлети тримали форму.


Крок 3.

Після того, як готовий фарш вистоявся, з нього формуються  котлети та смажаться на сковорідці.


3013_2 3013_3


 


You must be logged in to post a comment.