Filed Under (Без категорії) by Володимир on 30-07-2017
3022_4

       Інгредієнти:

  1. Свіжі гриби-зонтики
  2. Яйце – 1 – 2 шт.
  3. Борошно 0,5 стакана
  4. Олія рафінована для обсмаження
  5. Сіль за смаком

    Приготування

Крок 1.

Свіжі  гриби-зонтики  почистити від бруду, промити, відокремити ніжки (споживаються лише шапки) та зняти ножем темні лусочки з поверхні шапок.

Малі шапки смажимо цілими, великі можна порізати надвоє, дуже великі – начетверо.


Крок 2.

Яйця збити в мисці, попередньої підсоливши, при бажанні можна також поперчити, в іншу плоску миску насипати борошна, також трішки підсоливши.

Перед обсмажуванням шапки обваляти з двох сторін спочатку в борошні, потім в збитому яйці, та обсмажити до появи рум’яної кірки з двох сторін.


3022_1 3022_2 3022_3


 


You must be logged in to post a comment.